Varukorg
Startkultur
OBS! Tänk på att hämta ut ditt paket hos ombudet så fort som möjligt
om du köpt startkultur. Startkulturen skickas utan kylemballage,
och klarar transport utom kyla i upp till en vecka.
Frysförvara din startkultur efter uthämtat paket.
Startkultur innehåller kort sagt mjölksyrabakterier som ger skydd mot oönskade bakterier och mikroorganismer.
Används för att ge smak och karaktär åt korv och andra charkuterier, samt för att säkerställa en säker slutprodukt.
Boken ”Korv: den godaste korven stoppar du själv” av Kristofer Franzén lär dig allt om användandet av startkultur,
samt vilka förutsättningar som krävs för att lyckas.
Klicka här för att komma till boken.
För mer information – läs under respektive produkt.
Förklaring av beteckning:
FA | Fast acidifying |
SA | Slow acidifying |
RS | Ripening & safe |
9 produkter
-
M-Culture FA Edelsalami-100 påse med 20 g
119,00 krI lager
-
M-Culture SA 28-100 påse med 20 g
99,00 krI lager
-
Dextros
99,00 krI lager
-
M-Culture FA 38-100 påse med 20 g
89,00 krI lager
-
M-Culture FA 52-100 påse med 25 g
99,00 krI lager
-
M-Culture OR 15 vitmögelkultur 50 g
449,00 krI lager
-
M-Culture RS 38 – 2100 påse med 20 g
109,00 krI lager
-
Kort datum! 9/12-23Rea!
M-Culture SA 22-100 påse med 20 g
55,00 krI lager
-
M-TEC® KHM Gold 2208
299,00 krI lager