• Kunden i centrum
  • Snabba leveranser
  • I branchen sedan 1902
  • Högsta kreditvärdighet (AAA)

Leverera till

Startkultur

OBS! Tänk på att hämta ut ditt paket hos ombudet så fort som möjligt om du köpt startkultur. Startkulturen skickas utan kylemballage, och klarar transport utom kyla i upp till en vecka.
Frysförvara din startkultur efter uthämtat paket.

Startkultur innehåller kort sagt mjölksyrabakterier som ger skydd mot oönskade bakterier och mikroorganismer.
Används för att ge smak och karaktär åt korv och andra charkuterier, samt för att säkerställa en säker slutprodukt.

Boken ”Korv: den godaste korven stoppar du själv” av Kristofer Franzén lär dig allt om användandet av startkultur,
samt vilka förutsättningar som krävs för att lyckas.
Klicka här för att komma till boken.

För mer information –  Läs vår startkulturguide eller läs under respektive produkt.

Förklaring av beteckning:

FA Fast acidifying
SA Slow acidifying
RS Ripening & safe

11 produkter

Ja tack! Skicka mig gärna nyhetsbrev med recept, tips och erbjudanden!