Varukorg
Värmlandskorv 3
Värmlandskorv 3
Ingredienser
- 500 g nötfärs
- 500 g fläskfärs
- 500 g späck malt
- 1,25 kg potatis rå
- 1 gul lök
- 1,5 msk salt
- 0,5 msk kryddpeppar mald
- 1 tsk vitpeppar mald
Instruktioner
- Mal köttet (om ni inte använder färdig färs), lök och potatis.
- Blanda och krydda med kryddorna, börja med lite och smaka av.
- Fyll halvlöst i fjälster och knyt i lagom stora korvar, ungefär 20 cm.
- Kokas på samma sätt som julkorv.
Alla recept
- Boudin Blanc
- Boudin Blanc, de Paris
- Boudin Rogue
- Cervelas, de Strasbourg
- Merguez Maison
- Saucisse de magret, foie gras et cèpes
- Saucisse de morteau
- Saucisse de Provençal
- Saucisse de Toulouse 1
- Saucisse de Toulouse 2
- Saucisse de Toulouse 3
- Saucisse farçie
- Saucisse française
- Saucisse sèche ou saucisson de campagne
- Saucisses au vin blanc
- Saucisses chipolatas
- Saucisses de Strasbourg
- Saucisson à l’ail
- Saucisson montant de pays
- Vitlökskorv från Paris