• Fri frakt över 700 kr (gäller Sverige)
  • I branchen sedan 1902
  • Högsta kreditvärdighet (AAA)
  • Alltid kunden i centrum
  • kundtjanst@lundgrensskafferi.se
  • 031-704 16 16
  • Leverera till

Leverera till

Spickekorv

Kök: Svenskt

Ingredienser

  • 2 kg älgfärs/fläskfärs (50/50) grovmald
  • 1 gul lök
  • 1 msk vitpeppar
  • 1 tsk kryddpeppar
  • 1 tsk svartpeppar mald
  • 1 tsk nejlikor
  • 2 tsk ljus sirap
  • 2 msk salt
  • 1 tsk vitlökspulver

Korvskinn

  • Krokfjälster

Instruktioner

  • Blanda ihop färsen med övriga ingredienser. Stek ett smakprov för att kolla kryddningen och tillsätt mer om det behövs.
  • Förbered fjälstern efter beskrivning på förpackningen. Stoppa i fjälstret och gör korvarna lagom långa ca 10-20 cm.
  • Häng dem i varm rumstemperatur (ca. 25 grader), gärna över ett element eller i ett pannrum minst 10 dagar tills korvarna är riktigt torkade.