Varukorg
Köttkorv 2
Köttkorv 2
Ingredienser
- 1 kg oxfärs
- 1 kg fläskfärs
- 0,5 kg späck finmalt
- 3 msk salt
- 1 tsk socker
- 3 krm ingefära mald
- 3 krm vitpeppar mald
- 3 gul lök förväld
- 3 dl vatten kallt, till spädning för rätt konsistens, ca
Korvskinn
- krokfjälster
Instruktioner
- Detta blir en lagom mängd för hushållsassitenten och ger cirka fyra meter korv.
Alla recept
- Boudin Blanc
- Boudin Blanc, de Paris
- Boudin Rogue
- Cervelas, de Strasbourg
- Merguez Maison
- Saucisse de magret, foie gras et cèpes
- Saucisse de morteau
- Saucisse de Provençal
- Saucisse de Toulouse 1
- Saucisse de Toulouse 2
- Saucisse de Toulouse 3
- Saucisse farçie
- Saucisse française
- Saucisse sèche ou saucisson de campagne
- Saucisses au vin blanc
- Saucisses chipolatas
- Saucisses de Strasbourg
- Saucisson à l’ail
- Saucisson montant de pays
- Vitlökskorv från Paris