• Fri frakt över 700 kr (gäller Sverige)
  • I branchen sedan 1902
  • Högsta kreditvärdighet (AAA)
  • Alltid kunden i centrum
  • kundtjanst@lundgrensskafferi.se
  • 031-704 16 16
  • Leverera till

Leverera till

Kantarellkorv

Kök: Svenskt

Ingredienser

  • 150 g kantareller havkade, stekta
  • 100 g kalvfärs finmald
  • 75 g refilé grovt hackad
  • 20 g bacon finhackad
  • 150 g grädde
  • 20 g bladpersilja finhackad
  • salt
  • peppar

Instruktioner

  • Ställ en rostfri bunke på en isbädd och blanda alla ingredienser i densamma.
  • Smaka av med salt och peppar.
  • Ta en halv tesked av smeten och provstek för att kolla smakerna.
  • Stoppa i 25 mm fårfjälster och gör korvarna ca 7-10 cm långa.
  • Stek sakta i svampolja och servera med en god svampstuvning eller något annat gott.