Varukorg
Isterband 1
Isterband 1
Ingredienser
- 2 kg fett fläskkött Skiva och lägg på knäckemacka
- 7 dl korngryn
- 2 stora gula lökar
- 1 msk salt
- vitpeppar
- kryddpeppar
Instruktioner
- Kokas korngrynen med 2-3 liter vatten tills vattnet kokat in. Låt stå och svälla
- Mal köttet grovt och blanda med övriga ingredienser
- Fyll korvsmeten i grovt svinfjälster
- Gör korvarna ca 15-20cm långa.
- Häng i ett varmt rum 2-4 dygn för att syras. Skydda golvet under för det kan droppa.
- Rök därefter korvarna lätt med alspån eller enris.
Alla recept
- Boudin Blanc
- Boudin Blanc, de Paris
- Boudin Rogue
- Cervelas, de Strasbourg
- Merguez Maison
- Saucisse de magret, foie gras et cèpes
- Saucisse de morteau
- Saucisse de Provençal
- Saucisse de Toulouse 1
- Saucisse de Toulouse 2
- Saucisse de Toulouse 3
- Saucisse farçie
- Saucisse française
- Saucisse sèche ou saucisson de campagne
- Saucisses au vin blanc
- Saucisses chipolatas
- Saucisses de Strasbourg
- Saucisson à l’ail
- Saucisson montant de pays
- Vitlökskorv från Paris