Varukorg
Salsiccia di Maiale con Aglio
Salsiccia di Maiale con Aglio
Ingredienser
- 3000 g Fläskkarré
- 3 st Vitlöksklyftor pressade
- 10 g Salt
- 2 tsk Svartpeppar nymald, grov
Instruktioner
- Mal köttet grovt (8-10 mm hålskiva).
- Blanda med övriga ingredienser.
- Fyll i svinfjälster 30/32 mm. Gör 8-10 cm långa korvar.
- Låt med fördel korvarna ligga ett dygn i kylen så smakerna mognar och blommar ut.
- Stek eller grilla sakta och ät med goda italienska tillbehör.
Alla recept
- Boudin Blanc
- Boudin Blanc, de Paris
- Boudin Rogue
- Cervelas, de Strasbourg
- Merguez Maison
- Saucisse de magret, foie gras et cèpes
- Saucisse de morteau
- Saucisse de Provençal
- Saucisse de Toulouse 1
- Saucisse de Toulouse 2
- Saucisse de Toulouse 3
- Saucisse farçie
- Saucisse française
- Saucisse sèche ou saucisson de campagne
- Saucisses au vin blanc
- Saucisses chipolatas
- Saucisses de Strasbourg
- Saucisson à l’ail
- Saucisson montant de pays
- Vitlökskorv från Paris