Varukorg
Saucisse de Toulouse 2
Saucisse de Toulouse 2
Ingredienser
- 2250 g fläskkött
- 750 g späck från gris
- 54 g salt
- 8 g vitpeppar nymald
- 4 g muskotnöt
Instruktioner
- Mal köttet grovt (10 mm hålskiva).
- Mal sedan späcket medelgrovt (5 mm hålskiva).
- Blanda allt malt kött med övriga ingredienser och kyl över natten.
- Stoppa smeten i svinfjälster ca 28-32 mm Ø. Knyt av korvar á 12-15 cm längd.
- Koka upp vatten med lite salt och lägg i korvarna. Låt temperaturen sjunka till 80-90°C och sjud korvarna ca 30 minuter.
- Kyl dem med isvatten och låt torka innan du steker eller grillar korvarna sakta och serverar med franska tillbehör.
Alla recept
- Boudin Blanc
- Boudin Blanc, de Paris
- Boudin Rogue
- Cervelas, de Strasbourg
- Merguez Maison
- Saucisse de magret, foie gras et cèpes
- Saucisse de morteau
- Saucisse de Provençal
- Saucisse de Toulouse 1
- Saucisse de Toulouse 2
- Saucisse de Toulouse 3
- Saucisse farçie
- Saucisse française
- Saucisse sèche ou saucisson de campagne
- Saucisses au vin blanc
- Saucisses chipolatas
- Saucisses de Strasbourg
- Saucisson à l’ail
- Saucisson montant de pays
- Vitlökskorv från Paris