Varukorg
Saucisse de Toulouse 1
Saucisse de Toulouse 1
Ingredienser
- 2670 g fläskkarré
- 330 g färskt sidfläsk
- 185 ml torrt vitt vin
- 110 g salt
- 75 g socker
- 2 tsk vitpeppar nymald
- 1,5 tsk vitlökspulver
- 1 tsk muskotnöt mald
Instruktioner
- Mal karré och sidfläsk grovt(8-10mm).
- Blanda med övriga ingredienser och stoppa i 25-28mmØ fjälster av får eller svin.
- Forma korvarna ca 12-15cm långa.
- Låt korvarna mogna i kylen över natten.
- Stek eller grilla korvarna försiktigt eller varför inte göra en ”Toulouse Cassöoulette”, en fransk korvgryta med denna korv.
Alla recept
- Boudin Blanc
- Boudin Blanc, de Paris
- Boudin Rogue
- Cervelas, de Strasbourg
- Merguez Maison
- Saucisse de magret, foie gras et cèpes
- Saucisse de morteau
- Saucisse de Provençal
- Saucisse de Toulouse 1
- Saucisse de Toulouse 2
- Saucisse de Toulouse 3
- Saucisse farçie
- Saucisse française
- Saucisse sèche ou saucisson de campagne
- Saucisses au vin blanc
- Saucisses chipolatas
- Saucisses de Strasbourg
- Saucisson à l’ail
- Saucisson montant de pays
- Vitlökskorv från Paris