• Fri frakt över 700 kr (gäller Sverige)
  • I branchen sedan 1902
  • Högsta kreditvärdighet (AAA)
  • Alltid kunden i centrum
  • kundtjanst@lundgrensskafferi.se
  • 031-704 16 16
  • Leverera till

Leverera till

Saucisse de Provençal

Kök: Franskt

Ingredienser

  • 2250 g fläskkarré
  • 750 g bacon tärnat
  • 0,5 dl rörsocker eller brun farin
  • 12 vitlöksklyftor pressade
  • 750 g skalade pistagenötter uppblötta i rödvin över natten
  • 30 cl rött vin till pistagenötterna
  • 1 dl persilja hackad
  • 2 msk vitpeppar nymald

Instruktioner

  • Mal kött och bacon grovt (8mm hålskiva).
  • Tillsätt övriga ingredienser.
  • Om du stoppar korven med kvarnen, ta bort kniven så pistagenötterna passerar hela.
  • Stoppa korven i krokfjälster eller valfritt fjälster ca 35-45mm. Gör korvarna ca 15-20cm långa.
  • Stek eller grilla långsamt.