• Fri frakt över 700 kr (gäller Sverige)
  • I branchen sedan 1902
  • Högsta kreditvärdighet (AAA)
  • Alltid kunden i centrum
  • kundtjanst@lundgrensskafferi.se
  • 031-704 16 16
  • Leverera till

Leverera till

Saucisse de magret, foie gras et cèpes

Kök: Franskt

Ingredienser

  • 2700 g fläskkött
  • 200 g späck från gris
  • 100 g kalvlever skuren i små kuber
  • 200 g Karljohansvamp finhackad
  • 1 knippe persilja finhackad
  • 1 msk lök finhackad och stekt i lite olja
  • 45 g salt
  • 1 msk svartpeppar nymald
  • 1 dl cognac
  • 2 ägg

Instruktioner

  • Mal kött och späck medelgrovt (6 mm hålskiva).
  • Blanda med övriga ingredienser och arbeta smeten väl ca 15 minuter.
  • Stoppa i fårfjälster ca 25 mm.  Knyt av korvar á 10 cm längd.
  • Stek eller grilla sakta. Servera med franska tillbehör.