Varukorg
Lamb and mint sausage
Lamb and mint sausage
Ingredienser
- 2000 g lammkött
- 500 g magert fläskkött
- 500 g färskt sidfläsk utan svål
- 25 g salt
- 4 tsk färsk mynta finhackad
- 4 tsk svartpeppar nymald
Instruktioner
- Mal köttet medelgrovt och blada med övriga ingredienser.
- Stoppa i fårfjälster cirka 25 mmØ och forma ca 75 mm långa korvar.
- Stek försiktigt i smör eller olja.
Alla recept
- Boudin Blanc
- Boudin Blanc, de Paris
- Boudin Rogue
- Cervelas, de Strasbourg
- Merguez Maison
- Saucisse de magret, foie gras et cèpes
- Saucisse de morteau
- Saucisse de Provençal
- Saucisse de Toulouse 1
- Saucisse de Toulouse 2
- Saucisse de Toulouse 3
- Saucisse farçie
- Saucisse française
- Saucisse sèche ou saucisson de campagne
- Saucisses au vin blanc
- Saucisses chipolatas
- Saucisses de Strasbourg
- Saucisson à l’ail
- Saucisson montant de pays
- Vitlökskorv från Paris