Varukorg
Irish sausage
Irish sausage
Ingredienser
- 3000 g fläskkött
- 1,5 liter ströbröd
- 5 ägg lätt vispade
- 25 g salt
- 10 vitlöksklyftor pressade
- 4 tsk basilika torkad
- 4 tsk rosmarin torkad
- 4 tsk mejram torkad
- 4 tsk timjan torkad
- 4 tsk svartpeppar nymald
- 6 dl vitt vin
Instruktioner
- Blötlägg ströbrödet i det vita vinet.
- Mal köttet grovt.
- Blanda alla ingredienser och stoppa i fårfjälster ca 25 mmØ. Forma cirka 75 mm långa korvar.
- Stek försiktigt i olja.
Alla recept
- Boudin Blanc
- Boudin Blanc, de Paris
- Boudin Rogue
- Cervelas, de Strasbourg
- Merguez Maison
- Saucisse de magret, foie gras et cèpes
- Saucisse de morteau
- Saucisse de Provençal
- Saucisse de Toulouse 1
- Saucisse de Toulouse 2
- Saucisse de Toulouse 3
- Saucisse farçie
- Saucisse française
- Saucisse sèche ou saucisson de campagne
- Saucisses au vin blanc
- Saucisses chipolatas
- Saucisses de Strasbourg
- Saucisson à l’ail
- Saucisson montant de pays
- Vitlökskorv från Paris