Varukorg
Cornish sausage
Cornish sausage
Ingredienser
- 450 g magert och fett fläskkött blandat
- 450 g fett från oxe
- 450 g magert kalvkött
- 225 g ströbröd
- rivet skal från en halv citron
- 2 tsk salt
- 6 st salviablad färska finhackade
- 1 nypa kryddor t ex timjan, mejram och muskotnöt
Instruktioner
- Mal kött och fett medelgrovt.
- Blanda alla övriga ingredienser med köttet och stoppa i 25 mm fårfjälster. Gör korvarna ca 75 mm långa.
- Stek och servera med valfria tillbehör.
Alla recept
- Boudin Blanc
- Boudin Blanc, de Paris
- Boudin Rogue
- Cervelas, de Strasbourg
- Merguez Maison
- Saucisse de magret, foie gras et cèpes
- Saucisse de morteau
- Saucisse de Provençal
- Saucisse de Toulouse 1
- Saucisse de Toulouse 2
- Saucisse de Toulouse 3
- Saucisse farçie
- Saucisse française
- Saucisse sèche ou saucisson de campagne
- Saucisses au vin blanc
- Saucisses chipolatas
- Saucisses de Strasbourg
- Saucisson à l’ail
- Saucisson montant de pays
- Vitlökskorv från Paris