Varukorg
Bangers
Bangers
Ingredienser
- 2250 g fläskkött
- 750 g späck
- 750 g fullkornsbröd uppblött och urkramat
- 42 g salt
- 14 g vitpeppar
- 10 g muskotblomma
- 7 g ingefära mald
- 4 g salvia mald
Instruktioner
- Mal kött och späck grovt (6-8 mm hålskiva).
- Blanda med övriga ingredienser och stoppa i fårfjälster 25 mm i diameter och gör korvarna ca 7-8 cm långa.
- Stekes och serveras med potatismos och löksky.
Alla recept
- Boudin Blanc
- Boudin Blanc, de Paris
- Boudin Rogue
- Cervelas, de Strasbourg
- Merguez Maison
- Saucisse de magret, foie gras et cèpes
- Saucisse de morteau
- Saucisse de Provençal
- Saucisse de Toulouse 1
- Saucisse de Toulouse 2
- Saucisse de Toulouse 3
- Saucisse farçie
- Saucisse française
- Saucisse sèche ou saucisson de campagne
- Saucisses au vin blanc
- Saucisses chipolatas
- Saucisses de Strasbourg
- Saucisson à l’ail
- Saucisson montant de pays
- Vitlökskorv från Paris