• Kunden i centrum
  • Snabba leveranser
  • I branchen sedan 1902
  • Högsta kreditvärdighet (AAA)

Kantarellkorv

Kök Svenskt

Ingredienser
  

  • 150 g kantareller (havkade, stekta)
  • 100 g kalvfärs (finmald)
  • 75 g refilé (grovt hackad)
  • 20 g bacon (finhackad)
  • 150 g grädde
  • 20 g bladpersilja (finhackad)
  • salt
  • peppar

Instruktioner

  • Ställ en rostfri bunke på en isbädd och blanda alla ingredienser i densamma.
  • Smaka av med salt och peppar.
  • Ta en halv tesked av smeten och provstek för att kolla smakerna.
  • Stoppa i 25 mm fårfjälster och gör korvarna ca 7-10 cm långa.
  • Stek sakta i svampolja och servera med en god svampstuvning eller något annat gott.
Naturfjälster Korvstoppare Bunkar Lundgrens Skafferi
@lundgrensskafferi @lundgrensskafferi

Ja tack! Skicka mig gärna nyhetsbrev med recept, tips och erbjudanden!