• Kunden i centrum
  • Snabba leveranser
  • I branchen sedan 1902
  • Högsta kreditvärdighet (AAA)

Saucisson montant de pays

Kök Franskt

Ingredienser
  

  • 3000 g fläskkarré
  • 30 g salt
  • 60 g svartpeppar (hel)
  • 45 g paprikapulver (mild)
  • 30 g garam masala
  • 6 g ingefära (mald)
  • 2 msk portvin

Instruktioner

  • Mal köttet medelgrovt (6 mm hålskiva).
  • Blanda med övriga ingredienser och arbeta smeten väl ca 15 minuter.
  • Ställ smeten täckt i kylen ett dygn för smakerna att utvecklas.
  • Stoppa smeten i svinfjälster 28-30 mm Ø. Knyt av korvar á 15-20 cm.
  • Rök korvarna svalt ca 10 timmar.
Naturfjälster Korvstoppare Bunkar Lundgrens Skafferi
@lundgrensskafferi @lundgrensskafferi

Ja tack! Skicka mig gärna nyhetsbrev med recept, tips och erbjudanden!