• Kunden i centrum
  • Snabba leveranser
  • I branchen sedan 1902
  • Högsta kreditvärdighet (AAA)

Saucisse de Toulouse 1

Kök Franskt

Ingredienser
  

  • 2670 g fläskkarré
  • 330 g färskt sidfläsk
  • 185 ml torrt vitt vin
  • 110 g salt
  • 75 g socker
  • 2 tsk vitpeppar (nymald)
  • 1,5 tsk vitlökspulver
  • 1 tsk muskotnöt (mald)

Instruktioner

  • Mal karré och sidfläsk grovt(8-10mm).
  • Blanda med övriga ingredienser och stoppa i 25-28mmØ fjälster av får eller svin.
  • Forma korvarna ca 12-15cm långa.
  • Låt korvarna mogna i kylen över natten.
  • Stek eller grilla korvarna försiktigt eller varför inte göra en ”Toulouse Cassöoulette”, en fransk korvgryta med denna korv.
Naturfjälster Korvstoppare Bunkar Lundgrens Skafferi
@lundgrensskafferi @lundgrensskafferi

Ja tack! Skicka mig gärna nyhetsbrev med recept, tips och erbjudanden!