• Kunden i centrum
  • Snabba leveranser
  • I branchen sedan 1902
  • Högsta kreditvärdighet (AAA)

Saucisse de Provençal

Kök Franskt

Ingredienser
  

  • 2250 g fläskkarré
  • 750 g bacon (tärnat)
  • 0,5 dl rörsocker eller brun farin
  • 12 vitlöksklyftor (pressade)
  • 750 g skalade pistagenötter (uppblötta i rödvin över natten)
  • 30 cl rött vin till pistagenötterna
  • 1 dl persilja (hackad)
  • 2 msk vitpeppar (nymald)

Instruktioner

  • Mal kött och bacon grovt (8mm hålskiva).
  • Tillsätt övriga ingredienser.
  • Om du stoppar korven med kvarnen, ta bort kniven så pistagenötterna passerar hela.
  • Stoppa korven i krokfjälster eller valfritt fjälster ca 35-45mm. Gör korvarna ca 15-20cm långa.
  • Stek eller grilla långsamt.
Naturfjälster Korvstoppare Bunkar Lundgrens Skafferi
@lundgrensskafferi @lundgrensskafferi

Ja tack! Skicka mig gärna nyhetsbrev med recept, tips och erbjudanden!