• Kunden i centrum
  • Snabba leveranser
  • I branchen sedan 1902
  • Högsta kreditvärdighet (AAA)

Saucisse de magret, foie gras et cèpes

Kök Franskt

Ingredienser
  

  • 2700 g fläskkött
  • 200 g späck från gris
  • 100 g kalvlever (skuren i små kuber)
  • 200 g Karljohansvamp (finhackad)
  • 1 knippe persilja (finhackad)
  • 1 msk lök (finhackad och stekt i lite olja)
  • 45 g salt
  • 1 msk svartpeppar (nymald)
  • 1 dl cognac
  • 2 ägg

Instruktioner

  • Mal kött och späck medelgrovt (6 mm hålskiva).
  • Blanda med övriga ingredienser och arbeta smeten väl ca 15 minuter.
  • Stoppa i fårfjälster ca 25 mm.  Knyt av korvar á 10 cm längd.
  • Stek eller grilla sakta. Servera med franska tillbehör.
Naturfjälster Korvstoppare Bunkar Lundgrens Skafferi
@lundgrensskafferi @lundgrensskafferi

Ja tack! Skicka mig gärna nyhetsbrev med recept, tips och erbjudanden!