• Kunden i centrum
  • Snabba leveranser
  • I branchen sedan 1902
  • Högsta kreditvärdighet (AAA)

Glostershire sausage

Kök Engelskt

Ingredienser
  

  • 5000 g fläskkarré
  • 250 g vitt bröd utan kanter
  • 250 g havregryn
  • 0,5 liter kraftig buljong
  • 30 g salt
  • 15 g vitpeppar (nymald)
  • 22 g salvia (torkad och smulad)
  • 8 g muskotnöt
  • 12 g timjan
  • 12 g mejram

Instruktioner

  • Blötlägg bröd och havregryn i buljongen( gärna egen hemgjord). 
  • Mald köttet på fin hålskiva, tillsammans med bröd och havregryn samt buljongen som du blötlagt i.
  • Blanda med övriga ingredienser.
  • Stoppa i 25 mm fårfjälster och gör 75 mm långa korvar.
  • Låt gärna korvarna ligga i kylen och mogna 1 dygn innan tillagning, så smakerna hinner blomma ut.
  • Stek sakta i smör.
Naturfjälster Korvstoppare Bunkar Lundgrens Skafferi
@lundgrensskafferi @lundgrensskafferi

Ja tack! Skicka mig gärna nyhetsbrev med recept, tips och erbjudanden!