• Kunden i centrum
  • Snabba leveranser
  • I branchen sedan 1902
  • Högsta kreditvärdighet (AAA)

Leverera till

Välkommen till vår lilla, men mångsidiga samling av korvrecept och andra recept på charkuteriprodukter från hela världen. Här har vi samlat gott och blandat från lite olika håll för att ge dig en bred uppsättning av smaker och inspiration.

Att göra egen korv kan vara en utmaning för nybörjare, men med rätt kunskap, verktyg och lite övning är det fullt möjligt att lyckas. Det krävs noggrannhet, tålamod och ofta flera försök för att komma dit. Att balansera smak och konsistens kan vara en konst i sig, men med erfarenhet och lite laboration kan du åstadkomma fantastiska resultat.
Så även om det kan vara utmanande, kan det också vara en rolig och belönande upplevelse att skapa din egen korv med unika smaker och kvalitet.

Det ska vara lätt att hitta vägledning när du gör korv. Vår vision är därför att samla kunskap i form av tips, recept, produkter och inspiration på ett och samma ställe.
En del av recepten här är våra egna kreationer och andra har vi istället upptäckt och samlat från olika sammanhang. 

Vi brinner för att erbjuda dig kunskap som kommer inspirera dig att vilja fortsätta utforska och utveckla dina smakupplevelser. I syfte att göra detta möjligt söker vi hela tiden nya recept att dela med oss av. Sitter du på en guldgruva? Dela gärna med dig! Låt oss tillsammans utforska gränserna för smak och skapa minnesvärda korv- och charkupplevelser.

 

Korvskinn som träs upp på korvstoppare. Recept.

 

På vår Youtube kanal kan du även ta del av tips och tricks för att lyckas med korvtillverkningen. Till Lundgrens Skafferi’s Youtube. 
Till exempel kan du bli proffs på att knyta prinskorven lagom till jul med denna video!

Naturfjälster – Kryddblandningar – Korvstoppare 


Ja tack! Skicka mig gärna nyhetsbrev med recept, tips och erbjudanden!